Cybersecurity

Criminelen komen tegenwoordig niet alleen meer fysiek uw organisatie binnen. Cybercriminaliteit is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Hackers vinden steeds nieuwe manieren om toegang tot het uw data te krijgen. Wanneer u aan de slag gaat met een modern camerasysteem moet u hier zeker rekening mee houden.

Dome camera

Iedere intelligente camera is een poort naar uw bedrijfsnetwerk

Intelligente camera’s maken gebruik van het netwerk en van het internet. Dus staan zij in verbinding. En dit maakt dat het een poort is naar uw bedrijfsnetwerk. Uit ervaring kunnen we zeggen dat veel aanbieders van camera’s hier geen rekening mee houden. In dat opzicht kan een camerasysteem juist een gevaar worden voor uw organisatie, in plaats van een beveiligingsoplossing.

Camerabewaking vliegveld

Reviews van tevreden klanten

“Goede ervaring met service van Lagarde. Kunnen het totaalpakket leveren en hebben intern een strakke organisatie.”
5 sterren
Wim
Quiks
Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.
5 sterren
Adriaan
Groan Mengvoedergrondstoffen
Lagarde is al jarenlang een stabiele partner mbt onze (brand)veiligheid op diverse locaties. Erg plezierige samenwerking.”
5 sterren
Andre
Shelter Hostels
security

Zorg voor adequate digitale beveiliging

Wat te doen? De digitale poorten beveiligen. Dit kan door de software van camera’s up-to-date te houden, ze extra te beveiligen met firewalls, segmenteren van het netwerk en andere security oplossingen waar we u graag over informeren. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan kunnen we dit met de juiste monitoringstools snel detecteren en actie ondernemen.

Ontdek hoe Lagarde Groep uw organisatie optimaal kan beveiligen

Veiligheid is voor iedereen van groot belang. Beveiliging is daarmee misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw organisatie. Tenslotte wilt u toch ook dat uw collega’s in een veilige omgeving werken?

Zoekt u naar manieren om organisatie (nog) beter te beveiligen? Weet dan dat dat meer is dan ‘even een paar cameraatjes installeren’. Beveiliging is in onze ogen een multidisciplinair vraagstuk. Per organisatie verschillend. Daarom gaan we serieus te werk. We zoeken antwoorden op vragen als: wat zijn voor uw organisatie de grootste gevaren? Waartegen dient u zich te beveiligen? Hoe? Wat dient u hiervoor te doen? Welke maatregelen moet u hiervoor treffen? Daarbij gaan wij niet over één nacht ijs. Tenslotte zou dat niet heel erg veilig zijn…

Lagarde Groep heeft als gecertificeerd beveiligingsbedrijf al ruim dertig jaar ervaring met fysieke beveiliging. Ook zijn we al ruim 30 jaar ICT-partner van vele organisaties, wat maakt dat we perfect weten hoe om te gaan met ICT-security.

We hebben honderden, zo niet duizenden, organisaties geholpen met de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen. Fysiek en digitaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer – geheel vrijblijvend – naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

LGE dsc8154 bedrijfsreportage HR 182

Meer informatie

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende offerte

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend advies

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.