Alleen de beste merken

Beveiligingscamera merken

Lagarde Groep voert diverse cameralijnen van enkele vooraanstaande merken. Leveranciers die door de jaren heen hun sporen hebben verdiend. Bedrijven die weten wat er speelt en die daardoor meebewegen met de markt. Innovatieve partners, die steeds de nieuwste technieken in hun camerasystemen toepassen, zodat daarmee niet alleen de functionaliteit toeneemt, maar ook het gebruiksgemak. Lagarde is daarom een trotse leverancier van de camerasystemen van Axis en Hikvision.

Dome camera

Axis

Met Axis vind je altijd een netwerkcamera die bij je past. De range loopt van een robuuste buitencamera, tot discrete oplossingen voor gevoelige omgevingen; en alles wat daar tussenin zit. Axis biedt ook netwerkintercoms, gecombineerd met videobewaking; zogenoemde tweerichtingscommunicatie mét toegangscontrole op afstand in één apparaat. Voor het regelen van probleemloze, fysieke toegang tot uw pand.

Axis biedt talloze mogelijkheden voor het integreren van ingebouwde intelligentie, zoals analysemogelijkheden. Hierdoor wordt een nog betere algehele beveiliging mogelijk gemaakt. Tevens kunnen ze eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande video- en audiosystemen. Hierdoor zijn ‘slimme triggers’ mogelijk, bijvoorbeeld wanneer er een bezoeker nadert. Deze oplossingen kunnen bovendien op uw bestaande IP-netwerk worden aangesloten, zodat geen speciale bekabeling nodig is.

Camerabewaking vliegveld

Videobewaking

De robuuste, vandaalbestendige apparatuur van Axis past perfect in iedere binnen- of buitenomgeving. Bezoekers zijn altijd zichtbaar, ook wanneer er ‘uitdagend’ licht is (Wees niet bang, we houden rekening met de AVG!). Bovendien kunt u met bezoekers spreken en vragen zich te identificeren. Hierna kunt u, desgewenst vanaf grote afstand, iemand toegang tot uw terrein verlenen, dan wel de alarmcentrale bellen wanneer de ongewenste bezoeker zich niet uit de voeten wenst te maken.

Het systeem is gemakkelijk te koppelen aan een mobiele telefoon, IP-telefoon of videobeheersysteem (VMS). Geavanceerde audiosystemen zorgen ervoor dat u de bezoeker duidelijk hoort praten. En met de Axis modellen mét een geïntegreerde RFID-lezer (eenvoudig te integreren met uw bestaande toegangscontrolesystemen) kunt u toegang verlenen aan bekende bezoekers, c.q. medewerkers.

Zomaar een aantal voorbeelden wat de kracht toont van Axis.

Daarom Lagarde Groep

30 jaar ervaring

Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring in de zakelijke markt.

Specialist

We gaan verder dan enkel plaatsen. Denk aan aanvullende functionaliteit, kiezen van optimale posities et cetera.

Gecertificeerd

Lagarde Groep is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij gaan voor kwaliteit.

Partner

We zijn geen leverancier, maar een partner. We zorgen ervoor dat uw oplossing altijd up-to-date is.

Hikvision

Lagarde Groep maakt graag gebruik van de productenrange van Hikvision. Hikvision is een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, met video als kerncompententie. Met ruim 42.000 mensen in dienst (waarvan 20.000 R&D-engineers) is het niet alleen innoverend, maar ook toonaangevend in de wereld. Hikvison investeert jaarlijks tien procent van haar omzet in onderzoek en ontwikkeling voor verdere productinnovatie. De R&D-teams zijn wereldwijd actief. Zo biedt Hikvision onder meer de zogenoemde DarkFighter Varifocal Dome-camera’s; camera’s voor binnen, die zelfs bij weinig licht snel bewegende doelen haarscherp weten vast te leggen. Inbrekers die denken in de duisternis steels te kunnen opereren, zullen daarbij van een koude kermis thuiskomen.

Hikvision network cameras
LGE dsc8154 bedrijfsreportage HR 182

Het beste merk voor uw situatie

Voor welk merk moet u gaan? Wanneer u geen sterke voorkeur heeft snappen we dat deze vraag op voorhand moeilijk is te beantwoorden. Gelukkig weten wij inmiddels heel goed welke cameramerk zich het beste leent voor welke organisatie. Hier informeren we u graag vrijblijvend over.

Zij gingen u voor als klant van Lagarde Groep

Meer informatie

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende offerte

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend advies

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.