Over Lagarde Groep

Al ruim 30 jaar (vanaf 1991) houden we ons bezig met beveiliging. Door de jaren heen hebben we al duizenden organisaties mogen helpen met hun beveiligingsvraagstukken.

Uw eigen klantteam

Bij Lagarde Groep sturen wij niemand van het kastje naar de muur. We werken namelijk sinds enkele jaren met klantteams: uw aanspreekpunt binnen onze organisatie. Ervaar het gemak van persoonlijk contact; één aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging.

Onze vakmensen nemen de volle verantwoordelijkheid voor de vlekkeloze werking van al uw systemen. Zodat u en uw collega’s onbezorgd kunnen werken.

Klantteam

Daarom Lagarde Groep

30 jaar ervaring

Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring in de zakelijke markt.

Specialist

We gaan verder dan enkel plaatsen. Denk aan aanvullende functionaliteit, kiezen van optimale posities et cetera.

Gecertificeerd

Lagarde Groep is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij gaan voor kwaliteit.

Partner

We zijn geen leverancier, maar een partner. We zorgen ervoor dat uw oplossing altijd up-to-date is.

Verschillende merken

Wij voeren diverse cameralijnen van enkele vooraanstaande merken. Leveranciers die door de jaren heen hun sporen hebben verdiend. Bedrijven die weten wat er speelt en die daardoor meebewegen met de markt. 

Innovatieve partners, die steeds de nieuwste technieken in hun camerasystemen toepassen, zodat daarmee niet alleen de functionaliteit toeneemt, maar ook het gebruiksgemak. Wij zijn daarom een trotse leverancier van de camerasystemen van Axis, en Hikvision.

Reviews van tevreden klanten

“Goede ervaring met service van Lagarde. Kunnen het totaalpakket leveren en hebben intern een strakke organisatie.”
5 sterren
Wim
Quiks
Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.
5 sterren
Adriaan
Groan Mengvoedergrondstoffen
Lagarde is al jarenlang een stabiele partner mbt onze (brand)veiligheid op diverse locaties. Erg plezierige samenwerking.”
5 sterren
Andre
Shelter Hostels

Functionaliteiten

We willen er misschien niet aan, maar het gaat toch komen: cameratoezicht ondersteund door Artificial Intelligence (AI). Een ontwikkeling die volgens insiders niet is te stoppen. Zo kan de AI ‘afwijkend’ gedrag detecteren en de alarmdienst hiervan op de hoogte brengen. Bijvoorbeeld doordat mensen gaan schreeuwen, vreemd (lees: anders dan normaal) bewegen, boos kijken, et cetera.

Zodra iets afwijkt van het normale, weet het systeem ‘hier is iets aan de hand’ en gaan (soms letterlijk) de alarmbellen af. Dus ook wanneer iemand omvalt (struikelen, hartaanval, of wat dan ook), zal de beveiligingscamera, gekoppeld aan de AI, aangeven dat er iets gebeurt wat de aandacht van een mens vraagt.

Camerabewaking Eagle Eye Networks
security

Cybersecurity

Uw bedrijfsdata is immens waardevol. Uw bedrijf draait erop. Dat weten criminelen. Vandaar het toenemende aantal cyberaanvallen.

Bijna dagelijks lees je in de krant over bedrijven waarvan data is ‘gegijzeld’ en de productie is stilgelegd. Of je leest het niet, maar het gebeurt wel. Meer dan je denkt. Een regelrechte nachtmerrie voor wie het overkomt. Dan komt er een storm van vragen. Betaal je wel of geen losgeld? Welke data is te redden? Wanneer start de productie weer? Hoeveel gaat dit kosten?

“Voorkomen is beter dan genezen” geldt zeker voor cybercriminaliteit. En wanneer u met camerabewaking aan de slag gaat, wordt dit onderdeel van uw netwerk. En daarmee ook toegangspoorten. Kortom, daar moet een goede digitale beveiligingslaag overheen gelegd worden zodat cybercriminelen hier geen geen gebruik van kunnen maken.

We zijn naast beveiligingsexpert ook thuis in de ICT. Een mooie combinatie dus om uw organisatie zowel fysiek als digitaal te beveiligen.

Certificeringen

Lagarde Groep is een erkend Technisch Beveiligingsbedrijf. Onze beveiligingsengineers worden voortdurend getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen. Want wij weten als geen ander: beveiliging is een serieuze aangelegenheid. 

Daarnaast hebben we diverse certificeringen m.b.t. ICT, zodat ook de ICT-security geborgd is, bijvoorbeeld bij het toepassen van intelligente camera’s.

Lagarde Groep als partner

Lagarde Groep hangt niet zomaar even ‘een paar cameraatjes op’, maar installeert een compleet camerabeveiligingssysteem; met alle hulpmiddelen die u daarbij nodig heeft (denk daarbij aan bewegingsmelding via gezichts- en kentekenherkenning, tot langdurige opslag van camerabeelden in de cloud).

Uiteraard doen we dit niet zomaar, we kijken eerst wat er precies nodig is. Wellicht denkt u dat er op voorhand 10 camera’s nodig zijn, terwijl dit er met de juiste opstelling misschien maar 7 hoeven te zijn. Daar begint het bij ons mee: een inventarisatie.

Dan volgt het voorstel, en wanneer u akkoord bent gaan we een compleet camerabeveiligingssysteem voor u realiseren. Natuurlijk willen we onze oplossing goed en up-to-date houden. Dus voor onderhoud, service e.d. bent u bij ons ook aan het goede adres.

Advies

Vrijblijvende offerte

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend advies

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.